08 Ağustos 2020 Cumartesi 10:19
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile yeni genelge! Düğünlerde Yasaklandı

İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile yeni genelge! Yasaklandı

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ile gönderilen 'orman yangınları' konulu genelgeyle ormanlara yakın bölgelerdeki düğün ve organizasyonlarda havai fişek, dilek balonu gibi yanıcı madde kullanılması yasaklandı.

İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine 'orman yangınları' konulu genelge gönderdi. Genelgeye göre; vali ve kaymakamların başkanlığında 'Orman Yangınları İle Mücadele Komisyonu' acilen toplanacak.

Komisyon, ormanlık alanların civarında mangal, semaver, ateş yakılabilecek ve yakılması yasak olacak yerleri 15 Ağustos'a kadar belirleyecek.

Hepsi yasaklandı

Başta ormanlık alanların civarındaki yerler olmak üzere anız veya bitki örtüsü yakılmasına kesinlikle müsaade edilmeyecek.

Ormanlık alanlara yakın yerlerdeki düğün ve benzeri organizasyonlarda havai fişek, dilek balonu gibi yanıcı madde kullanılmasına izin verilmeyecek.

Son Güncelleme: 08.08.2020 13:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.