24 Ağustos 2019 Cumartesi 19:16
Iğdır Üniversitesi üç yeni Yüksek Lisans Programı açtı

Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde üç yeni Yüksek Lisans Programı açıldı.

Iğdır Üniversitesi Rektörlüğü’nün Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde Tarımsal Biyoteknoloji Tezli Yüksek Lisans, Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde Türk Dili ve Edebiyatı Tezli Yüksek Lisans Programı ile Türk Dili ve Edebiyatı Tezsiz Yüksek Lisans Programı açılması hususundaki teklifleri 8 Ağustos 2019 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplasında incelendi.

Buna göre Lisansüstü Eğitim-Öğretim Enstitülerinin Teşkilat ve İşleyiş Yönetmeliği’nin 4’üncü ve 7’inci maddeleri uyarınca Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde Tarımsal Biyoteknoloji Tezli Yüksek Lisans, Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde Türk Dili ve Edebiyatı Tezli Yüksek Lisans Programı ile Türk Dili ve Edebiyatı Tezsiz Yüksek Lisans Programı açılması uygun görüldü.

Böylece Iğdır Üniversitesi bünyesindeki toplam Yüksek Lisans Programı sayısı 36’ya yükseldi.

Son Güncelleme: 24.08.2019 19:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.