02 Temmuz 2016 Cumartesi 19:33
Iğdır'da 4 Bin Aileye Yardım Yapıldı

IĞDIR (AA) - AK Parti Iğdır İl Başkanlığı tarafından yaklaşık 4 bin aileye yardımda bulunuldu.

AK Parti Iğdır İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, il merkezi ve köylerde Ramazan ayı yardımlarının sürdürüldüğü belirtildi.

Tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelerin gıda başta olmak üzere diğer ihtiyaçlarının karşılandığı aktarılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Partimizin kuruluşundan bu yana gelenek haline getirmiş olduğu Ramazan ayında yardımlaşma duygusunu en üst seviyede tutmaya çalıştık. Bu vesileyle Ramazan ayı boyunca yapmış olduğumuz iftar programları, köy ve mahalle toplantıları ile fakir ve ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya çalıştık. Özellikle Kadın Kolları Genel Merkezimizin aracılığıyla gönderilen yardım malzemelerini hak sahiplerine ulaştırdık. Bu vesileyle teşkilatlarımızla yaklaşık 4 bin civarında aileyi ziyaret ederek ihtiyaçlarına ve duygularına ortak olduk."

Son Güncelleme: 22.08.2016 17:55
Anahtar Kelimeler:
Yardım Ak Partiığdır
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.