28 Haziran 2016 Salı 15:48
İhh'dan Karataş Ailesine Yardım

AĞRI (AA) - Ağrı'da İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH), ihtiyaç sahibi Karataş ailesini ziyaret ederek yardımda bulundu.

İHH Ağrı Temsilcisi Kerem Engin, ramazan ayında "Kardeşliği Hisset Vakit Ramazan" sloganıyla yetim ve yardıma muhtaç ailelere 500 den fazla gıda kolisi, 350 çocuk paketi ulaştırdık ayrıca 300'e yakın yetim çocuğa bayramlık kıyafet ve 100 aileye de zekat yardımında bulunduklarını anımsattı.

Engin, basında yer alan Karataş ailesini de ziyaret ettiklerini ifade ederek, "Durumunu yerinde görmek için yardım birimimiz ile beraber aileyi ziyaret ettik. Gerçekten çok kötü şartlar altında yaşayan ve adeta 6 küçük çocuğuyla beraber yaşam mücadelesi veren bir aile." dedi.

İHH olarak aileye gıda yardımında bulunduklarını da kaydeden Engin, şöyle konuştu:

"Bizler İHH olarak yaptığımız incelemeler sonucunda öncelikli olarak ailemize acil yardım kapsamında gıda yardımında bulunduk. Ayrıca bazı hayırseverlerin bizlere ulaştırmış olduğu zekatlardan da kendilerine nakdi yardımda bulunduk. Ailenin sosyal yardımlaşama ve dayanışma vakfına başvurmaları için kendilerine yardımcı olabileceğimizi belirttik. Ancak buradan Ağrı'daki hayırsever kardeşlerimize özellikle şu çağrıda bulunmak istiyorum. Bu ailemize acilen her türlü ev eşyası ve yaşam şartlarının bir nebzede olsa daha düzgün hale gelebilmesi için özellikle mutfak, banyo ve lavabo için tamirat desteğinin yapılması gerekmektedir. Yardımda bulunmak isteyen kardeşlerimiz bizlere ulaşabilirler."

Son Güncelleme: 22.08.2016 17:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.