21 Haziran 2019 Cuma 15:34
İmamoğlu'ndan Diploma İddiası "Atmadıkları Takla Kalmadı"

Şişli’de amatör spor kulüplerinin temsilcileriyle bir araya gelen İmamoğlu, “Ben bu asimetrik ötesi taklanın biçimini hayatımda hiç görmedim. Ne yapacaklarını şaşırdılar” dedi.

Önceki gün sosyal medyada İmamoğlu’nun İstanbul Üniversitesi’ne yaptığı yatay geçişin usulsüz olduğu öne sürüldü.

Bugün İmamoğlu’nun Girne Amerikan Üniversitesi’nden sınavla öğrenci kabul eden İstanbul Üniversitesi’ne yatay geçiş şartlarını sağlamadan yasadışı geçiş yaptığını öne sürdü.

Söz konusu metinde “ÖSYM kayıtlarında da yer almayan yatay geçişle ilgili YÖK’ün de inceleme başlatması bekleniyor” denildi.

"Ne yapacaklarını şaşırdılar"

Bu iddia İmamoğlu’nun gündemindeydi. CHP adayı konuyla ilgili şunları söyledi:

Son dönemde atılan taklaları hepiniz izliyorsunuz. Ben bu asimetrik ötesi taklanın biçimini hayatımda hiç görmedim. Ne yapacaklarını şaşırdılar. Konuşmadıkları konu da kalmadı. Bu sabah da benim diplomamla ilgili haber yapmışlar ama altını çizelim; olan diplomamla ilgili
Şişli’deki konuşmasında, 24 Haziran sonrası spor konusunun özel ilgi alanlarından biri olacağını söyleyen İmamoğlu, seçilmesi durumunda 30 yeni kapalı spor salonu, 30 da yüzme havuzu yapacağı vaadinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.