19 Eylül 2018 Çarşamba 12:28
İnstagram'da "Montenegro'dan Burs Veriyoruz" Akımı

Sosyal Medya'da son günlerde pek moda olan ve neredeyse her öğrenci kullanıcının hikayelerinde paylaşıp burs almak için çekilişe girmeyi istediği bir akım diyilebilir.

16 yıldır Karadağ'ın Montonegro kentide yaşayıp ve gençlerin Karadağ'a ilgisini çekmek için orada bir restaurant ile anlaşıp 9 ay burs vereceğini açıklayan bir çift sosyal medya hesaplarından bunu paylaştı.

Yaklaşık bir gün önce paylaşılan bu post daha gününü doldurmadan sosyal medya gündemine oturdu.

Bütün öğrencilere umut olan bu olay, Çiftin Sosyal Medya hesabından şöyle paylaşıldı:

"Bildiğiniz üzere 16 gündür Montenegro(Karadağ)'dayız ve bu güzel ülkeye resmen aşık olduk❤️ Özellikle gençlerin Montenegro(Karadağ)'a ilgisini çekmek ve bu konuda bir farkındalık yaratmak adına, Karadağ’ın tatil cenneti Kotor Körfezi'nin en iyi restoranlarından @adriatica_restaurant_ 'ın da büyük desteğiyle, üniversite öğrencisi bir takipçimize, Ekim’den itibaren "9 ay" boyunca “her ay” "1200TL"(yaklaşık 150€) burs veriyoruz.
.

Not: Montenegro(Karadağ)’da resmi para birimi “EURO"
. .
Bursu kazanma şansı için yapmanız gereken sadece 2 şey var:
 Bu paylaşımı beğenip @begumsan , @bugrahanuz ve @adriatica_restaurant_hesaplarını takip et
( Denendi, tam 12 saniye sürüyor ) Bu paylaşımın hemen altındaki ok benzeri sembole dokun, çıkan ekranda “hikayene gönderi ekle” ‘yi seç ve " @begumsan " etiketi ile hikayende paylaş (Hikaye, 24 saat boyunca görünür olmalı. Hesabı gizli olan takipçiler de "katılabilirler". " @begumsan " etiketi ile paylaşılan tüm hikayeler bana ulaşıyor ve kontrol ediliyor olacak).
.
Öğrenci olsun olmasın “Herkes katılabilir” Ancak burstan, herhangi bir yüksek öğrenim kurumunda güncel kaydı bulunan öğrenciler(önlisans,lisans,yüksek lisans, doktora, açık öğretim vb.) yararlanabilir. Bursu, bu şartları sağlayan bir öğrenciye de devredebilirsiniz.
.
Ödemeler her ayın 16’sında yapılacak.
. .
Katılımlar 7 Ekim saat: 23:59’da sona erecek. Kazanan takipçi, her zaman yaptığımız gibi hikayemizde, videoyla birlikte 9 Ekim gün içerisinde açıklanacak. . Sonucu kaçırmamak için gönderi ve hikaye bildirimlerimi mutlaka açmanız ve bu paylaşımı kaydetmeniz gerekiyor. Gereklilikleri yerine getirmeyen takipçi, kazansa dahi burstan yararlanamayacak.
.
Karadağ ile ilgili daha fazla bilgi için önce çıkarılan “Montenegro” hikayelerimizi mutlaka izleyin.
.
Bol şans
" diye paylaşıldı.

Son Güncelleme: 19.09.2018 13:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.