27 Temmuz 2016 Çarşamba 11:38
İnsülin İçen Suriyeli Çocuk Ölümden Döndü

MALATYA (AA) - Ülkelerindeki savaştan kaçarak Malatya'ya yerleşen, El Cuma ailesinin 6 yaşındaki oğulları Muhammet El Cuma, amcasının insülin ilacını içince rahatsızlandı.

Malatya'da Kayısı bahçesinde çalışan baba Velid El Cuma, eve geldiğinde oğlunun bilinci yarı kapalı şekilde yattığını gördü.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 ambulansıyla Battalgazi Devlet Hastanesine kaldırılan küçük Muhammet, burada yapılan müdahalenin ardından Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı.

Küçük Muhammet, bilinci kapalı olarak geldiği hastanede damardan şeker takviyesi yapılarak tedavi edildi.

Bir süre yoğun bakımda kalan küçük çocuk, tedavisinin ardından sağlığına kavuştu.

Baba Velid El Cuma, oğlu Muhammet'in şeker hastası amcasına ait uzun etkili insülin ilacını içtiğini ve bu nedenle rahatsızlandığını belirterek, "Devlete teşekkür ediyorum, bu hastane çok iyi. Oğlumda şimdi sıkıntı yok. İyileşiyor." dedi.

Son Güncelleme: 23.08.2016 12:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.