17 Nisan 2016 Pazar 20:03
İpekyolu Belediyesi 150 Gömme Çöp Konteyneri Aldı

İpekyolu Belediyesi, temizlik çalışmaları kapsamında 150 gömme çöp konteyneri aldı.

İpekyolu Belediyesi merkeze bağlı cadde ve sokaklarda gömme çöp konteynerlerini kurmaya devam ediyor.

Daha önce 4 ton çöp kapasitesine sahip 100 gömme çöp konteynerini cadde ve sokaklarda hizmete sunan belediye, bu yıl 150 gömme çöp konteynerinin alımını gerçekleştirerek İpekyolu sınırlarında çöp konteyneri ihtiyacını tamamlamayı hedefliyor.

Gömme çöp sistemi hakkında bilgi veren İpekyolu Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Sidar Fırat, "Geçen yıl kurduğumuz sistemle halktan çok olumlu tepki aldık. Bu yılda geçen yıldan daha fazla bir alım yaparak 250 gömme çöp konteynerini toplu yerleşim alanlarının tümünde uygulamaya koyacağız. Bu sistem hem ekonomik hem de ekolojik bir faaliyettir. İş yükünün azalmasıyla bu çalışmada efor saf eden personelimizi temizliğin başka alanlarına çektik." diye konuştu.

Son Güncelleme: 05.08.2016 21:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.