13 Mayıs 2016 Cuma 17:58
İpekyolu Belediyesinin Çalışmaları

 İpekyolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi yönetiminin ortak organizasyonuyla, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kampüsünde bulunan tıp merkezinin çevresine ağaç dikti.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü adına açıklamada bulunan Esmer Kara, çalışmanın 2 yıllık olduğunu söyledi.

Kara, "Başlatmış olduğumuz 'Herkesin Bir Ağacı Olsun' Kampanyası çerçevesinde bu yıl da dikmeyi hedeflediğimiz 50 bin ağacın büyük oranını dikmiş bulunmaktayız. Bu talebimize olumlu yanıt veren hastane yönetimine teşekkür ediyoruz." dedi.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi Başmüdürü Metin Günsan ise, "Başhekim ve hastane yönetiminin bize verdiği katkılar çerçevesinde biz de hastanemizin bahçesinin ağaçlandırarak güzel görüntü oluşması için çaba sarf ediyoruz." şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 05.08.2016 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.