29 Nisan 2016 Cuma 11:18
İpekyolu'nda, Kadınlara Yönelik Anket Çalışması

İpekyolu Belediyesi, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, kadın komisyonu ve kadın-erkek eşitliği komisyonunca, kadınlara yönelik yürütülen anket çalışması değerlendirildi.

İpekyolu Belediyesi, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, kadın komisyonu ve kadın-erkek eşitliği komisyonu tarafından yürütülen anket çalışması sonucunda, ihtiyaç formu değerlendirme ve en çok talep edilen eğitimlerin belirlenmesi, talep ve önerilerin iletilmesi amacıyla toplantı düzenlendi.

Kadın Yaşam Merkezi'nde (MAYA) düzenlenen toplantıda konuşan İpekyolu Belediyesi başkan vekili Beritan Tayan, "Kadın politikalarına yönelik belediyemizin önemli çalışmaları var. Bizim de temel amacımız bu çalışmalar kapsamında kırsal mahalleler başta olmak üzere ilçedeki tüm kadınlara ulaşarak sorunlarını dinleyip çözmektir. Çünkü biz İpekyolu Belediyesine kadın belediyesi diyoruz bu anlamda yönetim olarak aldığımız toplantılarda genel olarak yapılan çalışmaların kadınlara ulaşıp ulaşamadığına bakıyoruz." ifadelerini kullandı.

Toplantıda, Kadın Meclisi sözcüsü Emine Öztürk, Kadın Komisyonu üyesi Aynur Sakallı, kadın-erkek eşitlik komisyonu ile anket çalışmasına katılan kadınlar yer aldı.

İpekyolu'nda, Kadınlara Yönelik Anket Çalışması

İpekyolu'nda, Kadınlara Yönelik Anket Çalışması

İpekyolu'nda, Kadınlara Yönelik Anket Çalışması

Son Güncelleme: 05.08.2016 21:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.