07 Ocak 2018 Pazar 17:08
İran Karışıyor! Ahmedinejad Tutuklandı İddiası!

İngiliz medyasının iddiasına göre eski İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, halkı kışkırttığı iddiasıyla tutuklandı.

GEREKÇE: HALKI KIŞKIRTMAK

Londra merkezli Al-Quds Al-Arabi Gazetesi'nde yer alan haberde, Tahran'daki güvenilir kaynaklardan edinilen bilgiye göre, eski İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad'ın, yetkililer tarafından halkı hükümete karşı kışkırttığı gerekçesiyle tutuklandığı iddia edildi.

RUHANİ'Yİ ELEŞTİRMİŞTİ

Ahmedinejad, İran'ın batısındaki Buşehr kentine yaptığı ziyarette, "Mevcut liderlerin bazıları halkın endişelerine ve problemlerine duyarsız kalıyor ve bu liderlerin, toplumun gerçekliğine dair hiçbir fikirleri yok." demişti. İran'ın, Hasan Ruhani hükümetinin "kötü yönetiminden" çok çektiğini aktaran Ahmedinejad, "Ruhani hükümeti bu toprakları kendilerinin olduğunu ve toplumun cahil olduğunu düşünüyor." ifadelerini kullanmıştı.

Son Güncelleme: 08.01.2018 02:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.