20 Mayıs 2016 Cuma 11:13
İrfan Buz'dan Alima Yeni Malatyaspor'a Veda

Teknik direktör İrfan Buz, PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor'daki görevinden ayrıldığını açıkladı.

Buz, yeni sezonla ilgili kulüp başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu üyeleriyle bir görüşme gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Görüşmenin ardından bir karar verdiğini dile getiren İrfan Buz, "Sayın başkanımız ve yönetim kurulumuz yeni sezonda benimle devam etmek istediklerini belirttiler ancak 'ayrılmamız her iki taraf için de hayır olur' diye karar verdim. Sayın Başkan Adil Gevrek ve değerli yönetim kuruluna teşekkür ederim." dedi.

Buz, Malatya'da görevde bulunduğu süre içinde tüm camiadan destek gördüğünü dile getirerek, "Bugüne kadar gösterdikleri ilgi dolasıyla personelimize, müdürümüz Selçuk Günaydın'a, sportif direktörümüz Ali Ravcı'ya, altyapı hocalarımız Levent Doğaner ve Murat Uçkum'a, büyük Malatyaspor taraftarına, bize her zaman destek veren dostlarımıza, yerel basınımıza, karakterli futbolcu kardeşlerime çok teşekkür eder, önümüzdeki sezon için Yeni Malatyaspor'a başarılar dilerim. Yeni Malatyaspor'un yeri kesinlikle Süper Lig olmalıdır." diye konuştu.

 

Son Güncelleme: 20.05.2016 21:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.