06 Haziran 2016 Pazartesi 10:13
İşkur'dan Gençlik Konseyi'ne Ziyaret

MALATYA (AA) - Malatya Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Vahap Toman, Gençlik Konseyi Başkanlığını ziyaret etti.

Gençlik Konseyinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gençlik Kurulu Derneği ve Gençlik Konseyi Genel Başkanı Ahmet Bayduz, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Ziyaretin gençliğe önem ve destek veren, sosyal devlet ilkesini benimsemiş yöneticilerin ve idarecilerin olduğunun kanıtı olduğunu belirten Bayduz, "Gençlik Konseyi her görüşten ve her fikirden gençlerin aynı yerde saf tuttuğu ve ortak payda da buluştuğu bir çatıdır. Bu ortak paydamız vatan sorunları, millet sorunlar ve en önemlisi de mensubu olmak dan gurur duyduğum gençliğin sorunlarıyla ilgilenmemiz bizim için asli bir görevdir. Gençlik çalışmalarımızı ve projelerimizi yerinde görüp bizden duymanız, bizi çok mutlu etti." ifadelerini kullandı.

Toman ise konseyin büyük çalışmalara imza attığını anlatarak, İŞKUR olarak gençlerin her aman yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Son Güncelleme: 22.08.2016 13:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.