20 Ocak 2019 Pazar 17:11
İstanbul Boğazında Görüntülendi!

Rusya ile Ukrayna arasında geçen aylarda yaşanan gemi krizi sonrasında bu sabaha karşı İstanbul Boğazı'ndan ABD'ye ait bir destroyer geçti. Karadeniz'e doğru ilerleyen USS Donald Cook isimli destroyer hakkında ilk açıklama yapıldı. Gemi, sabaha karşı TSİ 01:56'da boğazdan geçti.

RUSYA'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Geminin kaptanı Matthew J. Powell, destroyerin Karadeniz'deki görevinin bölgede güvenliği sağlamak olduğunu ve bu amaç doğrultusunda birlikte çalışabilirliği göstermek olduğunu açıkladı. Fakat Powell'ın bu açıklamalarının ardından Rusya'dan bir açıklama geldi. Rusya Ulusal Savunma Yönetimi Merkezi, Karadeniz Filosu gemilerinin 56 ile 96 Tomahawk seyir füzesi bulundurduğu tahmin edilen USS Donald Cook destroyerini izlemeye başladığını bildirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.