08 Mayıs 2016 Pazar 12:08
İstanbul Boğazından Geçen Rus Savaş Gemisi Güvertesinde Tankla Geçti!

İstanbul Boğazı'ndan Rus savaş gemisi geçti... Kamufle edilen bölüme dikkat

Rusya'ya ait bir savaş gemisi bu sabah İstanbul Boğazı'ndan geçerek Marmara Denizi'ne açıldı. Boğazdan geçen geminin güvertesinde kamufle edilmiş bir bölüm bulunuyordu. Bu bölümde ne taşındığı tartışma konusu oldu.

Rusya donanmasına ait 158 borda numaralı savaş gemisi İstanbul Boğazı'ndan geçerek Marmara Denizi'ne açıldı. Geçiş sırasında sahil güvenlik botu gemiyi yakından takip etti.

Sabah saat 08.00 sıralarında Karadeniz'den İstanbul Boğazı'na giriş yapan 'KNA (KAİ) 158' isimli Rus savaş gemisi boğaz girişinde sahil güvenlik ekipleri ve deniz polisi ve polis helikopteri tarafından karşılandı. Saat 10.30'da boğaz geçişini tamamlayan savaş gemisi Türk güvenlik birimleri tarafından Marmara Denizi'nin girişine kadar takip edildi.

istanbul-bogazindan-gecen-rus-savas-gemisi-guvertesinde-tankla-gecti!-.jpgistanbul-bogazindan-gecen-rus-savas-gemisi-guvertesinde-tankla-gecti!--001.jpg

Fotoğraf: Alper Böler, twitter.com/alperboler

GÜVERTEDE NE VAR?

İstanbul Boğazı'ndan geçen geminin güvertesinde kamufle edilmiş bir bölüm olduğu dikkat çekti. Kamufle edilmiş bölümde yüksek hızla gidebilen ayrı bir bot olduğu iddia edildi. Söz konusu bölümde ne olduğune dair resmi bir açıklama yapılmış değil.

Son Güncelleme: 08.05.2016 12:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.