06 Nisan 2019 Cumartesi 10:14
İstanbul'da Son Durum! 17 İlçe'de Sayım Bitti!

AK Parti'nin geçersiz oyların yeniden sayımına ilişkin talebi üzerine İstanbul'un 29 ilçesindeki 76 ilçe kurulunda çalışmalar devam ediyor. 17 ilçede 23 ilçe seçim kurulundaki geçersiz oyların sayımı dün tamamlandı.

17 İLÇEDE SAYIM BİTTi
Sayımı tamamlanan ilçeler şöyle:
Adalar, Bağcılar 1. bölge, Başakşehir, Bayrampaşa, Beykoz, Büyükçekmece 1. bölge, Esenler 2. bölge, Esenyurt 1. ve 2. bölgeler, Eyüp 1. ve 2. bölgeler, Fatih 1.2. ve 3. bölgeler, Kadıköy 3. seçim bölgesi, Sarıyer 1. ve 2. bölge, Sultanbeyli 1. ve 2. bölge, Şile, Kağıthane, Ümraniye, Üsküdar 1. bölge.

15 İLÇE DEVAM EDİYOR
Oy sayımlarının hâlâ devam ettiği ilçe seçim kurulları şöyle:
Arnavutköy, Beyoğlu, Çekmeköy, Ataşehir, Avcılar 1. ve 2. bölgeler, Bahçelievler, Bağcılar 4. bölge, Beylikdüzü, Beşiktaş, Beyoğlu, Gaziosmanpaşa 1. bölge, Maltepe 2. bölge, Şişli 1. ve 2. bölgelerinde ise oyların sayımı hâlâ devam ediyor. Tüm oyların yeniden sayılması kararı verilen ilçe seçim kurulları: Ataşehir 2. İlçe Seçim Kurulu, Bağcılar 2. İlçe Seçim Kurulu, Çatalca, Kartal 2. İlçe Seçim Kurulu, Maltepe 1. İlçe Seçim Kurulu, Silivri, Sultanbeyli 1. İlçe Seçim Kurulu, Tuzla.

.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.