21 Temmuz 2016 Perşembe 20:04
İstanbul Şehitlerine Vefa

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin önüne, FETÖ/PDY yapılanmasının darbe girişiminde İstanbul'da şehit olan 95 kişinin isim ve fotoğraflarının yer aldığı dev pano asıldı. Panoyu inceleyen vatandaşlar, dualar etti ve darbe girişimini kınadı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Saraçhane binasının önüne FETÖ/PDY yapılanmasının darbe girişiminde İstanbul'da şehit olan 95 kişinin isim ve fotoğraflarının yer aldığı dev pano asıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın reklamcısı olan Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok, Cumhurbaşkanlığı Danışmanı Mustafa Varank'ın Ağabeyi Prof. Dr. İlhan Varank, Yeni Şafak Gazetesi Foto Muhabiri Mustafa Cambaz'ın aralarında bulunduğu, İstanbul genelinde şehit olan 40 kişinin fotoğrafı ve fotoğrafları temin edilemeyen 55 kişinin isimleri dev panoda yer aldı.

Türk Bayrağı'nın bulunduğu ve "Hakimiyet Milletindir" yazılı panoda, şu ifadelere yer verildi: "15 Temmuz 2016 tarihinde demokrasimize yönelik gerçekleştirilen darbe girişiminde milli iradeye kast edenlere karşı durarak şehit olan vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz."

Saraçhane Belediye binasının önünden geçen vatandaşlar, panoya yoğun ilgi gösterdi. Türk bayraklarıyla panonun önünde duran vatandaşlar, şehitler için dua etti ve darbe girişimini kınadı.

15 Temmuz'da FETÖ/PDY yapılanmasının gerçekleştirmeye çalıştığı hain darbe girişiminde İstanbul Büyükşehir Belediyesi işgal edilmiş ve belediyeyi savunan vatandaşlara yönelik hain saldırıda 17 kişi hayatını kaybetmişti.

İstanbul Şehitlerine Vefa

İstanbul Şehitlerine Vefa

İstanbul Şehitlerine Vefa

Son Güncelleme: 21.07.2016 20:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.