07 Haziran 2016 Salı 16:03
İstanbul'daki Terör Saldırısına Erzurum Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'tan Tepkiler

ERZURUM (AA) - Erzurum Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, İstanbul Beyazıt Vezneciler'de bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısını kınadı.

Belediye Başkanı Korkut, yaptığı yazılı açıklamada, saldırıyı gerçekleştirenlerin Mecusi ve rahmansız bir güruh olduklarını, insan olmasının imkansız olduğunu belirtti.

Milletin yükselişine yönelik bu saldırıyı nefretle kınadığını bildiren Korkut, şunları kaydetti:

"Güçlü bir Türkiye'nin rahatsız ettiği çevreler çeşitli tuzaklar kuruyor. Türkiye bir ateş çemberinden geçiyor. Dışarıda küresel efendiler, içeride ise onların hizmetkarları canımızı acıtıyorlar, yüreğimizi dağlıyorlar. Hiçbir insani ve dini değeri olmayan dinsiz bir örgütün alçak saldırılarına karşı güçlü duruş sergilenmeli. Saldırıyı gerçekleştiren maşalar, bunların din ile İslam ile bir ilgileri yoktur. Bunların Müslüman Kürt kardeşlerimizle bağları da yoktur. Bunlar, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da sıklıkla altını çizdiği gibi, Mecusidir, Ataisttir, Marksisttir. Bunlar alçak vicdanlarıyla küresel güçlerin taşeronudur. Bunlar, aldıkları emirleri sorgulamayan, vicdanlarını körleştirmiş bir güruhtur. Bunlar, Ramazan'ı kana bulayandır, bunlar Allah'ın insanlara rahmet olarak verdiği, insanlığın yükseldiği bir ayda alçakça cinayetler işleyen bir şebekedir. İstanbul'da yine yüreğimizi dağlayan alçak bir saldırı gerçekleştirildi. 7 şehidimizle birlikte 11 insanımızı teröre kurban verdik. Yaralılarımız var. Allah'tan acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

Son Güncelleme: 06.09.2016 19:18
Anahtar Kelimeler:
KınamaMESAJSaldırıTerör
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.