28 Haziran 2016 Salı 12:33
İyilik Der, Tatvan'da Giyim Ve Gıda Yardımı Yaptı

BİTLİS (AA) - İyilikder Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İyilik Der) Tatvan Temsilciliği, yetim çocuklara giyim, ihtiyaç sahibi ailelerle ise gıda yardımı yaptı.

Tatvan İyilik Der Başkanı Erhan Tunç, yaptığı açıklamada, ramazan ayında ilçede bulunan 35 yetim öğrenciye giyim, hayırsever vatandaşların desteğiyle de 125 ihtiyaç sahibi aileye de gıda yardımı yaptıklarını söyledi.

İlçede yardım faaliyetlerinin devam edeceğini belirten Tunç, amaçlarının yardımlaşma ve dayanışma olduğunu ifade etti.

Tunç, şöyle konuştu:

"Biz yetim bir peygamberin ümmetiyiz. Toplumumuzda bulunan yetim çocuklara sahip çıkmak için birlikte hareket etmeliyiz. Sivil toplum kuruluşları bu süreçleri iyi değerlendirdiğinde ulaşılmayacak hiçbir yetim kalmayacaktır. Sahiplenmediğimiz her çocuk gözümüzün önünden kayıp gitmektedir. Kaybedecek hiçbir çocuğumuz olmamalıdır. Bunun için de yetimlere yönelik projelerimiz devam edecek. Toplumsal olarak bu algıyı en üst düzeye çıkarmayı hedefliyoruz. İmkanları doğru analiz ederek çocuklarımızın ihtiyaçlarını gidereceğiz. Bu anlamda 35 yetim öğrencimize giyim, aynı zamanda hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle 125 ailemize de gıda yardımı yaptık. Bundan sonraki süreçlerde hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını bekliyor, daha fazla ihtiyaç sahibi aileye ulaşmayı hedefliyoruz."

Son Güncelleme: 22.08.2016 17:25
Anahtar Kelimeler:
Yardım Tatvanİyilik Der
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.