14 Haziran 2016 Salı 17:18
Jandarma Teşkilatı'nın Kuruluşunun 177. Yıl Dönümü

MUŞ (AA) - Muş Valisi Seddar Yavuz, Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Mesajında, Jandarma Teşkilatı'nın kurulduğu tarihten bu yana her zaman başarılarıyla kendisinden söz ettirdiğini kaydeden Yavuz, her bir mensubunun büyük bir özveri ile görev yaptığına inandığı teşkilatın millletin gurur kaynağı olduğunu vurguladı.

Yavuz, personelin başarısının yanı sıra gelişen teknolojik imkanların da yakından takip edildiğini bildirerek, şu ifadeleri kullandı:

"Köylerimizde ve kırsalımızda halkımız huzur ve güvenle yaşayabiliyorsa bunda Jandarma Teşkilatımızın büyük bir payı vardır. Dün olduğu gibi bugün de başta jandarmamız olmak üzere tüm güvenlik güçlerimiz, ecdadımızın bizlere vatan olarak emanet ettiği bu mukaddes toprakları korumak için tecrübesi, bilgisi ve kahramanlığıyla dimdik ayaktadır. Bu vesileyle, tüm Jandarma Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümlerini en samimi duygularımla kutluyor, iç güvenliğin sağlanmasında gerektiğinde gözünü bile kırpmadan canını veren kahraman jandarmamızın şehitlerini rahmet ve minnetle yad ediyorum."

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:30
Anahtar Kelimeler:
MESAJ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.