Ağrı -1
kar yağışlı
17 Aralık 2016 Cumartesi 17:38
Johns Hopkins Üniversitesinde Charles Wiener Konferansı

 Johns Hopkins Üniversitesi Tıp ve Fizyoloji Profesörü Charles Wiener, Bezmialem Vakıf Üniversitesinde konferans verecek.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Bezmialem Vakıf Üniversitesi dünyanın en önemli sağlık üniversitelerinden biri olan Johns Hopkins Üniversitesi akademisyenlerini ağırlıyor.

Johns Hopkins Üniversitesi Tıp ve Fizyoloji Profesörü Wiener, üniversitede “Tıpta ve Tıp Eğitiminde Paradigma Değişikliği” konulu konferans verecek.

Birçok bilimsel çalışmaya imza atan Wiener’ın tıp ve tıp eğitiminde yaşanan gelişmeleri ve geleceğe yönelik öngörülerini paylaşacağı konferansa akademisyenler, doktorlar ve öğrenciler katılacak.

Konferans, 20 Aralık Salı günü 12.30 ila 13.15 saatleri arasında BVU Tıp Fakültesi Dekanlık Konferans Salonunda gerçekleşecek.

Son Güncelleme: 17.12.2016 18:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.