03 Mayıs 2020 Pazar 02:34
Kaçan Güvercinin Peşinden Giderken Hayatını Kaybetti!

İddiaya göre, güvercin besleyip satışını yapan Faruk Kara (48),iftardan sonra evinin damına çıkıp güvercinlerine yem verdi. Bu sırada güvercinlerinden birisi komşusunun damına uçtu. Komşusunun evine giden adam, dama çıkıp güvercini yakalamak isterken dengesini kaybedip dördüncü kattan düştü. Komşularının sesi duyup ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, Kara’nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemenin ardından Faruk Kara’nın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Öte yandan Kara’nın eşinin 6 ay önce rahatsızlığı nedeniyle sağ bacağının kesildiği bu nedenle evden çıkamadığı öğrenildi. Ölen adamın 10 yaşındaki oğlu İsmet’i de polisler biran olsun yanlarından ayırmadı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
GüvercinKaçan Güvercin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.