28 Haziran 2021 Pazartesi 00:54
KADEM Yurdundan Silah Çıktı İddiasına Sert Yanıt!

Odatv, KADEM Vakfı’na ait Ataşehir Kız Öğrenci Yurdu’nun içinden çıkarılan silahların bir kamyona taşındığı iddiasına ilişkin görüntüler yayımladı.

Haberde "Kız öğrencilerin yurda giriş-çıkış yaptığı sırada, iki kişinin, yurdun içinden silahları alıp yurt önündeki duvara yasladığı görüldü. Silah dışında, kalkan, çelik yelek ve kutu içinde mühimmatlar olduğu da anlaşıldı. Silahların taşınmasına tanık olan, çevre sakinleri ve öğrenciler uzun menzilli, ağır silahları görünce şoke oldu" ifadeleri yer aldı.

KADEM'den açıklama: İftira haberciliği

Haberin ardından bir açıklama yayımlayan KADEM, görüntülerin TRT'nin çektiği bir belgeselin setinden olduğunu belirterek konuyla ilgili hukuki yollara başvuracaklarını bildirdi.

"İftira haberciliğine cevaben" başlığıyla yazılı bir açıklama yapan KADEM "Söz konusu silahlar gerçek olmayıp TRT tarafından çekilen ve terör örgütü FETÖ'yü anlatan bir belgesel için kullanılan imitasyon çekim aksesuarlarıdır" diye belirtti.

KADEM'in açıklamasında binada pandemi nedeniyle bir yıldan uzun süredir öğrenci bulunmadığı belirtilerek "Emniyet birimlerinin bilgisi ile mahalle sakinlerinin gözü önünde tamamlanan çekimlerde kullanılan set malzemelerinin taşınma görüntüsünü 'gizli bir silahlanma hareketi' gibi göstermek akıl ve mantık dışıdır" denildi. 

Selçuk Bayraktar ODA TV ile dalga geçti

Twitter üzerinden paylaşılan habere yanıt veren Bayraktar, "Ankara KADEM yurdundan son görüntüler geldi.

İçerde alev püskürten ejderhalar olduğu da söyleniyor...." ifadeleri ile Game of Thrones dizisinden ejderha fotoğrafını paylaştı. Bayraktar'ın paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.