06 Haziran 2016 Pazartesi 11:53
'Kafa' Yapan Şoförler, Bu Sefer Sert Kayaya Çarptı

Üsküdar-Boğaziçi Köprüsü bağlantı yolunda bu sabah ilginç bir olay yaşandı. Sıraya girmek yerine, soldan akan trafikte sağa direksiyon kırarak öne geçmeye çalışan sürücülere, arabalarından inen iki kadın engel oldu..Sırada bekleyen sürücüler, kornalarla kadınlara destek verdi.

İstanbul'da her geçen gün artan trafik insanları çileden çıkarıyor. Özellikle işe gidiş ve geliş saatlerinde trafik, adeta kilitleniyor. Köprü bağlantı yollarında insanlar saatlerce beklemek zorunda kalıyor. Bazı sürücüler ise başkalarının hakkına saygı göstermek yerine, trafiğe girmemek için farklı bir yol izliyor.

Önce "trafiğin olmadığı yöne gidiyor" gibi yaparak araç kuyruğuna girmeyen sürücüler, bir anda soldan sağa direksiyon kırara, en öne geçiyor. " Kafadan girme" diye tabir edilen bu yöntemle, saygısız sürücüler, hem soldan akan trafiğin yavaşlamasına neden oluyor, hem de sırada bekleyen onlarca kişinin hakkının almış oluyor. Bu tür sürücüelere, diğer sürücülerin tepkisi korna çalmaktan ileri gidemiyor.

Üsküdar- köprü bağlantı yolunda neredeyse her gün yaşanan yönteme, bu sabah iki kadın ilginç bir tepki verdi. Birçok sürücünün " kafadan girme" tabiriyle öne geçmeye çalışmasından dolayı trafik, tamamen kilitlendi. Sürücüler korna çalarak tepki gösterse de engel olamadı. Yaşananlara dayanamayan bir kadın aracından inerek sürücülerin önünü kesti. Arabanın önünde bekleyerek öne geçmesine izin vermedi. Kafa yapmaya çalışan sürücüler artınca kadının yardımına başka bir hemcinsi koştu. Geçmeye çalışan sürücülere tepki gösteren kadınlar, "Geçemezsin, enayi miyiz biz saatlerdir bekliyoruz." dedi. Yaklaşık 15 dakika bekleyen kadınlar, ayrılınca sürücüler aynı şekilde öne geçmeye devam etti.

Son Güncelleme: 06.06.2016 11:53
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.