12 Mayıs 2016 Perşembe 14:18
Kağızman'da 'Genç Çiftçi Hibe Projesi'

KARS (AA) - Kağızman'da genç çiftçilere 30 bin liraya kadar hibe desteği için rekor sayıda başvuru yapıldı.

Kağızman ilçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bekir Çapan, Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi Programı kapsamında, 3 bin 200 kişinin evraklarını tamamlayarak Kağızman ilçe müdürlüğüne başvurduğunu, son güne kadar bu sayıların artabileceğini bildirdi.

Çapan, 13 Nisan itibarıyla başvuruların başladığını hatırlatarak, "Genç çiftçiler programa yoğun ilgi gösterdi. Proje başvuruları, 12 Mayıs'a kadar devam edecek. Bugüne kadar evraklarını tamamlayarak ilçe müdürlüğümüze başvuran genç çiftçi sayısının 3 bin 200 kişi oldu." dedi.

Projeye başvuranların sayısı hakkında Çapan, şöyle devam etti:

"Hayvansal üretim genç çiftçi projesi kapsamında, küçükbaş, büyükbaş ve besi düveye 3 bin kişi başvururken, 200 kişi ise arıcılık, tavuk, kaz, hindi ve ördek projesine evraklarıyla ilçe müdürlüğümüze resmi olarak müracaat etti. Başvurular 12 Mayıs'ta sona erecek. Sonrasında illerde oluşturulacak Genç Çiftçi Proje Değerlendirme Komisyonları tarafından projeler değerlendirilecek."

Son Güncelleme: 22.08.2016 12:32
Anahtar Kelimeler:
çiftçi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.