12 Mayıs 2016 Perşembe 17:48
Kampüs Bağcılar Tanıtım Fuarı'na Yoğun İlgi

 LYS'ye hazırlanan öğrencilere hizmet vermek amacıyla 51 üniversitenin stant açtığı Kampüs Bağcılar Tanıtım Fuarı yoğun ilgi gördü.

Bağcılar'da Kirazlı Metrosu'nun yanındaki alanda hizmet veren fuarda öğrenciler, üniversite yetkilileriyle yüz yüze görüşerek, üniversitelerin kampüsleri, burs imkanları, iş sahaları ve puanlarıyla ilgili bilgiler aldı.

Fuarın açılışında konuşan İlçe Kaymakamı Erdal Çakır, üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerin tercih yaparken geleceklerine yön verdiklerinin altını çizdi.

Çakır, "Öğrencilerimiz sosyal imkanları ve eğitimlerini göz önüne alarak değerlendirmede bulunmalı. Bu anlamda fuar büyük bir önem kazanıyor." dedi.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, bir ülkenin en büyük zenginliğinin genç nüfusu olduğunu ifade ederek, öğrencilere yabancı dil öğrenmeleri ve bilgisayar teknolojisine aşina olmaları tavsiyesinde bulundu.

AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk, Türkiye'de eğitim politikalarıyla yüksek öğrenimin daha verimli olabilmesi için projelerin hizmete sunulduğunu belirterek, "Bu hizmetler bireysel yeteneklerin ortaya çıkmasına büyük katkı sağlıyor." diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, Bağcılar'da öğrenciler için sunulan imkanların başka ilçelerde olmadığını belirterek, "Öğrencilerimiz çok şanslı." şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 14.05.2016 18:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.