11 Haziran 2016 Cumartesi 16:08
Kan Dökülen Bar Kavgası Kamerada

Şişli'deki bir barda rant kavgasından çıkan ve iki kişinin yaşamını yitirdiği kavga güvenlik kameralarına yansıdı. Silahların konuştuğu kavgada yaşamını yitirenlerin yere düşmesi kameralara yansıdı.

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 21 Temmuz 2015 tarihinde meydana gelen ve Zeynel K. İle Ozan Y.K isimli şahısların ölümüyle sonuçlanan bar kavgasının faillerini yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler, cinayeti işleyen şahsın Tekirdağ Malkara'da saklandığını belirledi. 9 Haziran'da operasyon düzenleyen polis, cinayet zanlısını yakalayarak İstanbul'a getirdi.

Bu arada, barda başlayan ve daha sonra sokağa taşan silahlı kavganın güvenlik kamera kayıtları ortaya çıktı. Sokakta yaşanan hareketlilik ve silahla vurulan şahısların yere yığılmaları kameralara yansıyor.

Son Güncelleme: 11.06.2016 16:08
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.