04 Haziran 2016 Cumartesi 03:33
Karaman'a Atanan Vali Tapsız'a Kilis'te Veda Yemeği

Karaman Valiliği'ne atanan Kilis Valisi Süleyman Tapsız için veda yemeği düzenlendi.

7 Aralık Üniversitesi Uygulama Oteli'nde verilen yemeğe Vali Süleyman Tapsız'ın yanı sıra Belediye Başkanı Hasan Kara, İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, İl Emniyet Müdürü Candemir Özdemir, Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç, vali yardımcıları, ilçe belediye başkanları, kaymakamlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve daire müdürleri katıldı.

4 yıldır Kilis'e verdiği hizmetler hakkında konuşan Vali Tapsız, "Göreve geldiğim süre boyunca eğitim, sağlık, restorasyon alanında birçok çalışmaya imza attık. İl Özel İdaresi bu dönemde altın çağını yaşadı. Bütün köylerimizin en ücra köşelerine kadar gidilerek yolu ve suyu olmayan köy kalmadı. Köylerimize 1 milyon metre kare kilit parke döşendi. Özel idaresine göreve geldiğimiz süre boyunca 68 araç alarak halkımızın hizmetine sunduk" dedi. Vali Süleyman Tapsız'a hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı, Garnizon Komutanı, Cumhuriyet Başsavcısı ve Vali Yardımcısı tarafından plaket verildi.

Karaman'a Atanan Vali Tapsız'a Kilis'te Veda Yemeği

Karaman'a Atanan Vali Tapsız'a Kilis'te Veda Yemeği

Son Güncelleme: 04.06.2016 03:33
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.