22 Haziran 2016 Çarşamba 19:48
Karlıova'da 120 Aileye Hediye Çeki

BİNGÖL (AA) - Bingöl’ün Karlıova ilçesinde Umut Kervanı Yardım Platformuna üye Kar-Der, 120 muhtaç aileye hediye çeki verdi.

Kar-Der yetkilisi Muhtesim Demir, yaptığı açıklamada, vatandaşların istediği alışverişi yapabilmeleri için hediye çeki dağıttıklarını söyledi.

Köylerde yaşayan ve ilçeye gelme durumu olamayan yaşlılar için de gıda paketleri hazırlayıp evlerine götürdüklerini belirten Demir, "Bu yıl Karlıova genelinde, hayırseverlerin bağışlarıyla 120 aileye yardım yapıyoruz. Her yıl hazırladığımız kolileri muhtaç ailelerimize veriyorduk ama bu sene farklı bir yol izledik ve götürdüğümüz kolilerin aynısını başka hayır sahipleri götürmüş olabilir düşüncesiyle, biz ailelerimize hediye çeki aldık." diye konuştu.

Son Güncelleme: 22.08.2016 16:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.