02 Haziran 2016 Perşembe 15:23
Karlıova'da Bilim Ve Sanat Fuarı

BİNGÖL (AA) - Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, Öğretmen Hüseyin Hüsnü Tekışık Ortaokulu öğrencileri tarafından Bilim ve Sanat Teknolojisi sergisi açıldı.

Okulun bahçesinde açılan sergiye, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yıldız, Belediye Başkanı Veysi Bingöl, İlçe Müftüsü Abdullah Söylemez, Mal Müdürü Abdulvahap Yıldız ve kurum amirleri katıldı.

Öğrencilerin yaptıkları el sanatları hakkında açıklama yapan Teknoloji Tasarım Öğretmeni Zeynep Balkaya, ''Burada öğrencilerimizin teknoloji ve resim tasarımlarını sergiliyoruz. Teknoloji tasarım dersinde düzen, kurgu ve yapım kuşaklarımız var. Burda geometrik şekillerle çocukların yeteneklerini ön plana çıkarıyoruz. Küçük ellerle büyük fikirler oluşturmaya çalışıyoruz. Bu fikirleri hayatımıza geçirmek için burada sergiliyoruz.'' diye konuştu.

Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl ise, stantları gezerek, öğrencilere başarılar diledi.

Belediye Başkanı Bingöl, yaptığı açıklamada, ''Bizim zamanımızda bu kadar imkân yoktu. Kalem, silgi ve açacağı bile zor buluyorduk. Şimdi farklı bir dönemdeyiz. Öğrencilerimiz, bolluk içinde imkânların olduğu bir dönemde okuyorlar. Bu fırsatı kaçırmamanızı istiyorum. Tasarladığınız bu teknolojiyi büyüdüğünüzde hayatımıza geçireceğinize inanıyorum ve hepinize başarılar diliyorum.'' ifadelerini kullandı.

Karlıova'da Bilim Ve Sanat Fuarı

Karlıova'da Bilim Ve Sanat Fuarı

Karlıova'da Bilim Ve Sanat Fuarı

Karlıova'da Bilim Ve Sanat Fuarı

Son Güncelleme: 22.08.2016 12:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.