01 Haziran 2016 Çarşamba 17:03
Karlıova'da Ramazan Hazırlığı

BİNGÖL (AA) - Karlıova ilçesinde ramazan öncesi, din görevlisi bulunmayan camilerde gönüllü kişiler görevlendirildi.

İlçe Müftülüğünden yapılan açıklamada, ramazan öncesi camilerde gerekli hazırlıkların yapıldığı, din görevlisi olmayan camilere de imam görevlendirildiği belirtildi.

İlçe Müftüsü Abdullah Söylemez, ilçeye bağlı 63 cami bulunduğuna işaret ederek, şunları kaydetti:

"Bazı camilerimizde imam eksikliği bulunmaktadır. Ramazan ayında vatandaşlarımızın ibadetlerini daha rahat edebilmesi için camilerimizde imam eksikliğini giderdik, cami içinde eksik olan malzeme ve gerekli önlemler alarak, camilerin tertip ve düzeni sağlandı. Bazı köylerimizde eksik olan imam sıkıntısını da köylerde gönüllü köylülerle işbirliği yaparak ramazan ayı boyunca imamlık yapmaları konusunda ricada bulunduk ve bu konuda köylüler bizi kırmayarak ricamızı memnuniyetle karşıladı. İdrak edeceğimiz ramazan ayının ilçemize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.''

Son Güncelleme: 22.08.2016 12:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.