23 Haziran 2016 Perşembe 17:13
Karmod, Somali'de Otel Tanzanya'da Hastane Kurdu

İSTANBUL (AA) - Karmod Prefabrik, Somali'de otel, Tanzanya'da ise hastane projesinin kurulumunu gerçekleştirdi.

Şirket açıklamasına göre, Karmod, Somali'nin başkenti Mogadişu'da havalimanı yakınında otel binası ile Tanzanya'nın liman şehri Darüsselam'da hastane yapılarının kurulumunu tamamlayarak teslim etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Dış Ticaret Müdürü Fehim Özkanca, Afrika'da konutun yanı sıra son zamanlarda özellikle ofis, hastane, okul gibi yapılara yoğun bir ilginin olduğunu belirtti.

İhracatı artırmak için Afrika ülkelerine ayrı bir önem verdiklerini vurgulayan Özkanca, şunları kaydetti:

"Prefabrik ve konteynerde yeni nesil anlayışla geliştirdiğimiz yapı modelimizin avantajlarını ihracatta yaşamaya başladık. Tam demonte yeni nesil yapılarımız kalitesi, hızlı üretimi, kolay nakliyesi ve ekonomik fiyatlarıyla Afrika pazarında yoğun ilgi görüyor. Bu ülkelerde konut, toplu konut, şantiye binaları, ofis, okul, hastane, otel gibi projeler gerçekleştiriyoruz. Ön üretimini demonte olarak Türkiye'de gerçekleştirdiğimiz yapılarımızı hangi ülkede olursa olsun yerinde kurulumla kullanıma hazır teslim ediyoruz.

Son olarak Somali'de otel binası kurduk. Ağırlıklı olarak Somali dışından gelecek misafirleri ağırlayacak otelde toplam 52 yataklı 26 ayrı odanın yanı sıra 460 metrekare toplantı salonu ve 370 metrekare restoran bulunuyor. Tanzanya'da ise hastane inşa ettik. Konteyner yapı modeliyle yapılan hastane, 20 farklı ünitede odadan oluşuyor."

Son Güncelleme: 22.08.2016 16:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.