14 Haziran 2016 Salı 14:28
Kars Valisi Doğan, Görevine Başladı

KARS (AA) - Valiler Kararnamesiyle Kars Valiliğine atanan Rahmi Doğan, görevine başladı.

Valilik bahçesindeki törende, vali yardımcıları ve kamu kurum müdürleri tarafından karşılanan Doğan'a, çiçek takdim edildi.

Kendisini karşılayanlarla tek tek tanışıp selamlaştıktan sonra makam odasına geçen Doğan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Anadolu'nun Kafkasya'ya açılan kapısı Kars'ta görev yapmaya ve hizmet etmeye geldiğini söyledi.

Şehrin manevi mimarı Ebü-l Hasan El-Harakani Hazretlerinin manevi himayelerinde fakir fukaraya ve garibanlara yoldaş olmaya geldiğini belirten Doğan, "Tüm sosyal kesimleri hiçbir ayrıcalık gözetmeksizin kucaklamaya, onlarla hemhal olmaya geldim." dedi.

Doğan, Kars'ın gelişmesi, kalkınması için gece gündüz demeden çalışacaklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Şehrimizin kalkınma hamlesinde, sorunların çözümünde azimli, kararlı ve inançlı bir şekilde öncü olmaya, önde olmaya geldim. Hayallerimizin gerçekleşmesi için gece gündüz demeden, yorulmadan, koşturmaya, koşmaya geldim. Sivil toplum kuruluşlarıyla şehrimizin kanaat önderleriyle toplumun her kesimiyle uyum, koordine ve istişare içerisinde hizmet etmeye geldim. Kars'ın turizm potansiyelini ortaya çıkarmaya, ekonomik kalkınmasını hızlandırmaya çalışarak şehrin marka değerini el ele hep birlikte yükselteceğiz."

- "Tüm fitne odaklarının önüne set olmaya geldim"

Doğan, tüm fitne odaklarının önüne set çekmeye geldiğini vurguladı.

Bölücü terör örgütleri, devlet içerisindeki paralel yapılanmaların ve kardeşliğe kasteden tüm fitne odaklarının önüne set olmaya geldiğini belirten Doğan, "Birlikte çalışacağız, çok çalışacağız, gece demeden gündüz demeden, kar kış, yağmur çamur demeden, bıkmadan, usanmadan millete hizmet aşkı ile çalışacağız. Milletimizin derdine derman olacağız. Tüm mesai arkadaşlarımla birlikte uyum içerisinde çalışacağız. Kars'ın, Ardahan'ın, Iğdır'ın, bu bölgenin evladı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız sayın Ahmet Arslan'ın kıymetli destekleriyle bölgemizin geleceğini şekillendireceğiz. Karslıların her zaman hizmetinde olmaya çalışacağız. Bu kapı hizmet kapısıdır, herkese sonuna kadar açıktır. Zaten halkın içerisinde olan bir vali olacağım. Vatandaşla doğrudan temas kurup iletişim içerisinde olacağım." diye konuştu.

Doğan, kendisinden önce Kars'ta görev yapan bütün valilere hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Kars Valisi Doğan, Görevine Başladı

Kars Valisi Doğan, Görevine Başladı

Kars Valisi Doğan, Görevine Başladı

Kars Valisi Doğan, Görevine Başladı

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.