14 Haziran 2016 Salı 18:58
Kars'ta Sağanak

KARS (AA) - Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu, sağanak nedeniyle tahrip olan köy yollarında incelemede bulundu.

Dolu, yağış nedeniyle büyük zarar gören merkeze bağlı Akdere köy yolunda incelemede bulunarak, Yol ve Ulaşım Müdürü Osman Cengiz'den bilgi aldı.

Zarar gören köy yollarında çalışmaların yapıldığını belirten Dolu, "Yaklaşık yirmi gündür kesintisiz yağan aşırı yağmurlar, merkeze bağlı Akdere köy yolumuzda tahribatlara neden oldu. Yolla birlikte sanat yapıları da zarar gördü. İlgili birim müdürümüzle incelemelerde bulunduk." ifadesini kullandı.

Merkeze bağlı Söğütlü köyü içerisinde aşırı yağmur sularıyla tahrip olan menfezde de inceleme yapan Dolu, daha sonra köy yolunda başlatılan genişletme çalışmalarını inceledi.

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.