02 Temmuz 2016 Cumartesi 22:38
Kars'ta Şehit Ailelerine İftar

KARS (AA) - Kars Belediyesi tarafından şehit aileleri ve gaziler için iftar verildi.

Kars Valisi Rahmi Doğan, kentteki bir otelde düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada şehit aileleri ve gazilerin Ramazan bayramını kutladı.

Türkiye'nin kritik dönemlerden geçtiğini belirten Doğan, şunları söyledi:

"İstanbul'da olaylar oldu, ilimizde olaylar oldu güneyde olaylar oluyor uluslararası faktörler var ülkemizin ilerlemesini ve kalkınmasını önlemek için çeşitli oyunlar oynamaktadır. Ama şunu bilin ki devlet ordusuyla, milletiyle dimdik ayaktadır. Hızlı bir şekilde ilerleyeceğiz, kalkınacağız, güçlü bir devlet olacağız, güçlü olduğumuz takdirde de bu türden örgütlerin, yabancı örgütlerin size zarar vermesi mümkün değil onun için iyi çalışmamız lazım herkes işini iyi yapması lazım herkesi işini iyi yaparsa bu ülke refaha kavuşur."

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta da yapılan terör saldırılarını kınayarak, "Her ne olarsa olsun bu hain terör örgütü çok iyi bilmeli ki hiç kimseye bir karış toprak verecek şeyimiz yok. Çok iyi bilsinler ki bu vatan sahipsiz değil." dedi.

Son Güncelleme: 22.08.2016 17:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.