20 Haziran 2016 Pazartesi 22:23
Kars'ta Şehit Ailelerine İftar Verildi

KARS (AA) - Kars Valiliği ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce şehit aileleri ve gazilere iftar verildi.

Kentteki bir otelde düzenlenen iftar programı öncesinde Kars Valisi Rahmi Doğan, masaları dolaşarak, şehit aileleri ve gazilerle selamlaştı.

Vali Doğan, burada yaptığı konuşmada, şehit aileleri ve gazilere seslenerek, "Ne zaman isterseniz kapılarım size açık, dertlerinizle dertleşeceğim, birlikte olacağım. Varsa sorunlarınızı mümkün olduğu kadar çözmeye çalışacağım." dedi.

Bu topraklar için canla başla mücadele etmeye devam edeceklerini vurgulayan Doğan, şunları kaydetti:

"Bin yıldır bu topraklardayız. Bu bin yıl belki çok uzun bir süre gibi gözüküyor. Ama aslında öyle de değil. Tarihte bir Emevi Devleti vardı. İspanya'da kurulmuş ve 800 yıl yaşadıktan sonra, bugün İspanya'ya gittiğiniz zaman sadece kalıntılarını görebiliyorsunuz. Burada yola çıktığımızda şunu alamalıyız ki, bin yıl devletler için milletler için çok kısa bir süre. Onun için bu uğurda çok şehit verdik, halende vermeye devam ediyoruz. Malum Güneydoğu'da ciddi bir süreç devam ediyor. 600 yakın şehit verdik ve halen de mücadele devam ediyor. Dolayısıyla bu şuurda çocuklarımızı bilinçlendirmemiz lazım. Bu toprakların geleceği için bundan sonrada şehitler vermeye devam edeceksek seve seve bu uğurda canlarımızı feda edeceğiz."

İftardan sonra Vali Doğan, masaları tek tek gezerek, şehit aileleri ve gazilerin sorunlarını dinledi.

Kars'ta Şehit Ailelerine İftar Verildi

Kars'ta Şehit Ailelerine İftar Verildi

Kars'ta Şehit Ailelerine İftar Verildi

Kars'ta Şehit Ailelerine İftar Verildi

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.