24 Haziran 2017 Cumartesi 10:33
Kaymakam Akgül Muhtarlara İftar Verdi

VAN (AA) - Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, ilçedeki muhtarlara iftar verdi.

Belediye binası önündeki bahçede düzenlenen iftar programında konuşan Akgül, tutulan oruçların ve yapılan ibadetlerin kabul edilmesini diledi.

İftar dolayısıyla muhtarlarla istişare etme fırsatı bulduklarını anlatan Akgül, "Elimizden geldiğince mahallelerimize hizmet götürmeye, şartlarını iyileştirmeye çalışıyoruz. Bunu da sizlerin sayesinde yapıyoruz. Çünkü sizler mahallelerimizin gözü kulağısınız. Sizlerden gelen bilgi, öneri ve istekler bizim için çok önemli. Yaptığınız özverili çalışmalar için hepinize tek tek teşekkür ederim." dedi.

Adnan Menderes Mahallesi Muhtarı Ahmet Kuncu ise iftar dolayısıyla kendilerini bir araya getiren Akgül'e teşekkür etti.

Akgül'ün belediye hizmetlerini kesintisiz devam ettirdiğini belirten Kuncu, "Her zaman yanımızda olan Akgül'e şahsım ve tüm muhtarlarımız adına teşekkür ediyorum." diye konuştu.

İftar programı İlçe Müftüsü İlhan Günay’ın yaptığı dua ile sona erdi.

Programa Çatak Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan ile AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur da katıldı.

Kaynak: AA

Son Güncelleme: 24.06.2017 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.