18 Haziran 2016 Cumartesi 21:48
Kaymakam Karaman'dan Köy Korucularına İftar

KARS (AA) - Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman geçici köy korucuları için iftar yemeği verdi.

Kaymakam Yusuf İzzet Karaman tarafından Sarıkamış Orduevinde düzenlenen iftar yemeğine 9'uncu Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Yetgin, Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Kars Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Kars İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Murat Kınay, Sarıkamış İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Alper Akça, Sarıkamış İlçe Emniyet Müdür Vekili Özgür Kaya, İlçe Müftüsü Hayati Yelkovan ile köy korucuları katıldı.

Kaymakam Karaman burada yaptığı konuşmada, korucularIa mübarek ramazan ayında bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Toplumun güvenliği, asayişi ve huzuru için korucuların büyük fedakarlıkla görev yaptığını belirten Karaman, "Sizlerde ülkemizin birlik beraberliğinin devamı anlamından bu ülkeye hep katkı sunmuşsunuz. Bu vatanın bekası için yaşayan ve şehit olan arkadaşlarımız tek bir amaç uğruna, yani bu bayrağı dalgalandırmak uğruna hizmet ettiler. Bu vesile ile şehit olan güvenlik güçlerimizi rahmetle anıyoruz." diye konuştu.

Kaymakam Karaman'dan Köy Korucularına İftar

Kaymakam Karaman'dan Köy Korucularına İftar

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:52
Anahtar Kelimeler:
KarsIftarSarıkamış
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.