05 Temmuz 2016 Salı 20:43
Kaymakam Karaman'ın Şehit Ailelerini Ziyareti

KARS (AA) - Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Ramazan Bayramı'nda şehit ailelerini ziyaret etti.

Kaymakam Karaman, beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Yaşa Tugay Yalçın, İlçe Jandarma Komutan Vekili, Jandarma Astsubay Başçavuç Adem Çolak,Türkiye Muharip Gaziler Derneği Sarıkamış Şube Başkanı Osman Zekeriya Gül, Sosyal Yardımlaşa ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yurtkan Öğün ile birlikte ilçede ikamet eden şehit ailelerini ziyaret etti.

Bayram nedeniyle şehit aileleriyle bir araya geldiklerini belirten Karaman, şunları kaydetti:

"Mübarek Ramazan Bayramını birlik beraberlik içerisinde idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesile ile bu vatan uğruna canlarını feda etmiş şehit ailelerimizi ziyaret ederek onlarla bayramlaşma fırsatı bulduk, hal ve hatırlarını sorduk. Ailelerimizde bundan çok memnun olduklarını söylediler. Bizler, yalnızca bayramlarda değil her zaman şehit yakınları ve gazilerimizin yanındayız."

Ziyaret sırasında, "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı" çalışanlarının bayram için hazırladığı hediye paketleri şehit ailelerine teslim edildi.

Son Güncelleme: 22.08.2016 18:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.