29 Haziran 2016 Çarşamba 14:48
Kaymakam Yaşar, Teog Birincisin Kabul Etti

VAN (AA) - Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, TEOG sınavında Türkiye birincisi olan İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Nursel Demir'i makamında kabul etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Yaşar, "Demir başarısıyla ilçenin gururu oldu" dedi.

Demir'in Yukarı Kozluca Mahallesinden taşımalı sistemle okula geldiğini aktaran Yaşar, "Zaman zaman sıkıntılara katlanarak azminden hiçbir şey kaybetmeden büyük bir başarıya imza atmıştır. Onun başarısı diğer öğrencilerimiz için de örnek teşkil edecektir. Bu başarıdaki emeğin büyük sahibi olan öğrencimizi, öğretmenlerini ve ailesini kutluyorum. İnşallah, bundan sonraki süreçte öğrencimiz Nursel'den ve okulumuzdan daha fazla başarılar bekliyoruz. Ben bu vesileyle, öğrencimize bundan sonraki yaşamında ve eğitim hayatında başarılar diliyorum." diye konuştu.

Ziyarette, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Şimşek, Okul Müdürü Orhan Keleş, Müdür Yardımcısı Muhyettin Tulmaç ve öğrencinin velisi Abdulvehap Demir de hazır bulundu.

Son Güncelleme: 22.08.2016 17:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.