06 Ağustos 2017 Pazar 12:07
Kayseri'de Şoför Uyudu Otobüs Devrildi: 26 Yaralı

Alınan bilgiye göre, Kenan Akbaş (42) idaresindeki 65 EK 765 plakalı yolcu otobüsü Kayseri-Malatya karayolunun 25. kilometresinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.

Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Yolcuların polis, jandarma, itfaiye ve sağlık görevlilerinin de yardımıyla aracın tavan kısmındaki havalandırma boşluğundan ve kırılan pencerelerden çıkarıldığı kazada, şoför ile 25 yolcu yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

"Kaptan uyuyakalmış"

İsminin açıklanmasını istemeyen bir yolcu, kazanın olduğu anda uyuduğunu, otobüsün sarsılmasıyla uyandığını belirterek, "Otobüste yaralılar vardı, camları kırmaya başladık. Öylelikle araçtan çıktık. Şoför uyuyordu, kaç kere uyardık şoförü. Uykuluydu zaten kendisi." diye konuştu.

Bir başka yolcu Ömer Ç. ise "İstanbul'dan Bitlis'e gidiyordum. Askerden memleketime gidiyordum. Tezkere aldım. 15 aydır ailemi görmemiştim. Kaptanımız uyuyakalmış. Takla attı yolda böyle mahsur kaldık." ifadelerini kullandı.

 

Son Güncelleme: 06.08.2017 12:11
Anahtar Kelimeler:
Kayseride Kaza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.