08 Haziran 2016 Çarşamba 15:53
Kılıçdaroğlu'na Cenaze Sonrası Tepki

Vezneciler'de çevik kuvvet otobüsüne yönelik bombalı saldırıda şehit olan polis memurları kılınan cenaze namazının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na vatandaşlar tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, çıkan arbede nedeniyle aracına binmekte zorluk çekti. Polisi önlem almamakla suçlayan Gürsel Tekin, aracın camını yumrukladı.

Şehit polisler Kadir Cihan Karagözlü ile Gökhan Topcu'nun için Fatih Camii'nde düzenlenen törenin öncesinde ve sonrasında gerginlik yaşandı.

Tören öncesinde cami avlusunda Kılıçdaroğlu'nun çelengi yırtılırken, camii çıkışında da arbede yaşandı.

Kılıçdaroğlu'nu protesto eden kişileri polis uzaklaştırmakta zorlandı. Arabasına binmekte zorlanan Kılıçdaroğlu, iki araç arasında bir süre bekledi.

Bu sırada CHP'li Gürsel Tekin, yeterli güvenlik önlemi almadıkları gerekçesiyle polislere tepki gösterdi. aracın yumruk atan Gürsel Tekin, "Nerde bu devletin polisleri. Görevinizi yapın" diye bağırdı.

Son Güncelleme: 08.06.2016 15:53
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.