06 Haziran 2016 Pazartesi 12:58
Kırekin'den Halk Oyunları Ekibine Tebrik

VAN (AA) - İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin, Sakarya'da yapılan Türkiye Halk Oyunları Yarışması'nda ikinci olan Van Vali Ali Cevdet Bey Ortaokulu öğrencilerini tebrik etti.

Öğrencileri makamında kabul eden Kırekin, öğrencileri tebrik ederek, ders ve yarışmaların aynı anda yürütülmesinin zor olduğunu söyledi.

Elde edilen başarıdan yıllarca söz edileceğini kaydeden Kırekin, öğrencilerin örnek bir başarı elde ettiğini ifade etti.

Kırekin, "Bu tür faaliyetler aynı zamanda sosyalleşmenizi, farklı ortamlarda bulunmanızı, kültürlerle tanışmanızı sağlamaktadır. Özgüveninizi artırdığı gibi, moral ve motivasyon anlamında da önemlidir. Sizler aynı zamanda ilin kültürünü de Türkiye’ye tanıtıyorsunuz. Başarılarınızın devamını diliyorum." dedi.

Okul Müdürü Ömer Çayırlı ise sosyal ve kültürel faaliyetlerin öğrencinin kendilerini ve yöresini tanıma fırsatı sağladığını belirterek, hedeflerinin kenti uluslararası arenada temsil etmek olduğunu söyledi.

Son Güncelleme: 22.08.2016 13:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.