31 Mayıs 2016 Salı 01:38
Kız Kavgasında Kan Aktı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde gençler arasında kız meselesinden çıkan tartışma kavgaya döndü. Gençlerden bir tanesi aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralandı.

Olay ilçeye bağlı Bağlık Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, B.K. isimli genç kızın erkek arkadaşı A.D., (16) kız arkadaşına sataştığını iddia ettiği B.G. (16) ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönerken, A.D.'nin arkadaşı A.T. (19) çektiği bıçakla B.G.'yi sol karın boşluğundan bıçakladı. Ağır yaralanan genç için sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerinde yaralı gence ilk müdahaleyi yapan sağlık ekibi, genci özel bir hastaneye kaldırdı.

Durumu ağır olan B.G.'nin ameliyata alındığı ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olaya karışan A.D., A.T., T.B., A.Ö., ve İ.T. de ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 31.05.2016 01:38
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.