10 Eylül 2016 Cumartesi 17:36
Kızılay'ın Malatya Şubesinden İhtiyaç Sahiplerine Yardım

Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanlığınca Kurban Bayramı öncesi kentteki 4 bin ihtiyaç sahibi vatandaşa kıyafet yardımı yapıldı.

Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Umut Yalçının yaptığı açıklamada, her bayram olduğu gibi Kurban Bayramı'nda da ihtiyaç sahiplerinin yanında olduklarını söyledi.

Yalçın, bayram öncesi ihtiyaç sahiplerine kıyafet yardımında bulunduklarını aktararak, "Bayramı en güzel şekilde geçirmeleri için kentteki 4 bin ihtiyaç sahibi vatandaşımıza kıyafet yardımında bulunduk. Bu tür yardımlarımız yıl içerisinde devam edecek." dedi.

Kurban bağışı kampanyalarının da sürdüğünü belirten Yalçın, bağışçılardan vekaletini aldıkları kurbanlıkları keserek ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıttıklarını da belirtti.

Yalçın, kurbanlıkları 800 gramlık konserve kavurma olarak dağıtmayı planladıklarını dile getirerek, şu değerlendirmede bulundu:

"Malatya'da tek kalemde Kızılay'a 20 kurban bağışında bulunan işletmeler var. Bu anlamda bağışçılara teşekkür ediyorum. Kurbanları ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Türk Kızılayına kurban bağışında bulundu. Güvenilir bir kurum olması nedeniyle Kızılay'a kurban bağışı her geçen yıl artıyor."

Son Güncelleme: 10.09.2016 17:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.