04 Mayıs 2016 Çarşamba 19:18
Kocaeli Merkezli Uyuşturucu Operasyonu

 Kocaeli, Kastamonu, İstanbul, Van ve Mardin'de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında, 12 kişi gözaltına alındı, 38 kilo 236 gram eroin ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Kocaeli Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, doğu illerinden temin edilen uyuşturucunun İstanbul'a sevk edileceği bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Bu kapsamda Kocaeli'de TEM Otoyolu'nda durdurulan araçlarda yapılan aramada 14 kilo 520 gram eroin, Kastamonu'da düzenlenen operasyonda ise 23 kilo 716 gram ele geçirildi.

Gözaltına alınan 3 zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Söz konusu soruşturmada devam eden çalışmalarda, suç örgütünün diğer üyelerine yönelik İstanbul, Van ve Mardin'de gerçekleştirilen eş zamanlı baskınlarda, 9 şüpheli gözaltına alındı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan 3'ü tutuklandı, 6'sı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Son Güncelleme: 05.05.2016 13:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.