03 Ağustos 2016 Çarşamba 15:38
Korgeneral Öngay'ın Veda Ziyareti

 Kara Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanlığına atanan Korgeneral Şeref Öngay, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu'na veda ziyaretinde bulundu.

Milli Savunma Bakanlığının Resmi Gazete'de yayımlanan "1 Ağustos Kararnamesi" ile Erzurum 9. Kolordu Komutanlığından Kara Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanlığı görevine atanan Korgeneral Öngay, Erzurum Valisi Azizoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Yaklaşık iki yıl Erzurum’da görev yaptığını ve burada görev yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Öngay, tüm kurumlarla birlik ve beraberlik içerisinde büyük çalışmalara imza attıklarını söyledi.

Vali Azizoğlu, Korgeneral Öngay'a, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Öte yandan, Korgeneral Öngay ve aynı kararname ile Jandarma Genel Komutan Yardımcılığı görevine atanan Korgeneral Ali Lapanta'ya veda yemeği verildi.

Son Güncelleme: 05.08.2016 21:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.