01 Ağustos 2016 Pazartesi 15:03
Korgeneral Temel'den Veda Ziyareti

 Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığından 2. Ordu Komutanlığı görevine getirilen Korgeneral İsmail Metin Temel, Vali İbrahim Taşyapan'a veda ziyareti gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayladığı Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararıyla, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı görevinden 2. Ordu Komutanlığına atanan Korgeneral Temel, Taşyapan'ı makamında ziyaret etti.

Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı görevine atanan Korgeneral Arif Çetin'in de hazır bulunduğu ziyarette, bir süre Vali Taşyapan ile sohbet eden Korgeneral Temel, Van'daki görevinin sona erdiğini belirterek veda etti.

Taşyapan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Korgeneral Temel ve Korgeneral Çetin'e yeni görevlerinde başarı diledi.

korgeneral-temelden-veda-ziyareti.jpg

Son Güncelleme: 05.08.2016 17:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.