10 Şubat 2019 Pazar 18:53
Küçük Kızdan Şok İtiraf...

Bunun üzerine Ardıç, iş yerinde kurye olarak çalışan Çetin Tanrıtanır'ı eve çağırdı. Ardıç, ardiye olarak kullandıkları yeri açtığında, iç çamaşırını giymeye çalışan ve çıplak haldeki özel güvenlik görevlisi Mahmut Çütçü'yü gördü. Bu sırada eve gelen Tanrıtanır, kaçmaya çalışan Çütçü'yü tuttu. Mutfağa gidip bıçak alan Ardıç, önce eşini sonra da Çütçü'yü bıçakladı. Çütçü hayatını kaybetti, evden yaralı olarak kaçan B.A. ise hastaneye gitti.

MÜEBBET HAPSE İNDİRİM

Açılan davada Mahir Ardıç, Çütçü'yü ‘haksız tahrik altında kasten öldürme'den 15 yıl hapis cezası aldı. Tutuksuz sanık Tanrıtanır'ın ise Çütçü'nün öldürülmesi eylemine asli fail olarak iştirak ettiği gerekçesiyle müebbet hapis cezası ile cezalandırılmasına karar verildi. Ceza, sanığın geleceği üzerindeki olası etkileri dikkate alınarak 25 yıla düşürüldü.

Anahtar Kelimeler:
Küçük KızItiraf
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.