05 Nisan 2018 Perşembe 23:16
Kullandığı Traktörün Altında Kalan Çiftçi Feci Şekilde Can Verdi

Manisa’nın Ahmetli İlçesi’nde kullandığı traktör su kanalına çarpınca, traktörün altında kalan Ömer Kurul, olay yerinde feci şekilde can verdi. İşte detaylar…

Manisa’nın Ahmetli İlçesi’nde tarlasına işlenen bir çiftçi, traktör su kanalına çarpınca kendi kullandığı traktörün altında kalarak feci şekilde can verdi.

Manisa’nın Ahmetli İlçesi’ne bağlı bulunan Gökkaya Mahallesi’nde ki kendi tarlasına işlenmeye giden Ömer Kurul, tarlasında iş yaptığı esnada kendi kullandığı traktör kontrolden çıktı ve Kurul bir anda çarpmanın şiddeti ile traktörün önüne fırladı. Hareket halinde olan traktör ise Ömer Kurul’u altına aldı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Tarlada ise Ömer Kurul’un traktörün altında kaldığını görenler ise hemen durumu sağlık ekipleri ile Jandarma ekiplerine bildirdiler. Olay yerine ise alınan ihbar sonrasında kısa süre içinde hem sağlık hem de AKS ekipleri geldi. Jandarma ekipleri ise etrafı güvenlik şeridi ile çevirirken, sağlık ekipleri ise ilk müdahalesini yapmak istediği Kurul’un hayatını kaybettiğini belirledi.

Daha sonra ise olay yerine gelen savcı da incelemesini tamamlamasının ardından Kurul’un cenazesi Turgutlu Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Olayla ilgili olarak da soruşturma başladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.